Blogger lite om dagen, men alt jeg holder på med tar tid. Kommer noe nyttsnart. Tok en opprydning i godteriet mitt i går, og her er resultatet. Dette er mitt garnlager. Vet at det er bittelite i forhold til det de fleste har, men mer enn nok for meg.

Den store, sorte posen midt på bildet, skal i dag avleveres Egon barnehage i Oslo fengsel, det datt noen flere nøster oppi av de som ligger på bordet etterhvert... I kurven til venstre er alt sokkegarnet mitt, og i de ulike posene som henger rundtomkring, er ufo'ene mine. Og vi snakker kjoler altså! Målet er å få alle ferdige til jul, innimellom sokkene.

P9060075

Ser dere midt på bordet? De vakre fargene? Her får du se mer av dem. Har noen flere også, men de er nøstet opp og i bruk. Føles nesten som en renselsesprosess når garnet er sortert og har det bra. En meget bra søndag.

P9060076

Ønsker dere alle en flott uke.