Meldte meg på hemmelig vennrunden i september, og fikk flott pakke i posten. Den kom fra det store utland, så det var ikke vanskelig å skjønne at det var Mångsysslare som sto bak. Pakken inneholdt et stort nøste sokkegarn og tre nøster deilig alpakka. I tillegg har hun sendt med to flotte knapper, laget av en lokal kunstner. De er utrolig fine, og fortjener å pynte opp et heeelt spesielt prosjekt. Tusen takk for flott gave.
P9210123

Som de fleste som kjenner meg personlig eller via bloggen vet, er jeg fryktelig glad i strikkekjoler! I helgen var jeg på landssamling for unge brystkreftopererte, og brukte flere av dem. Fikk mange kommentarer, og fortalte villig vekk om de 8 pågående kjoleprosjektene som ventet hjemme. Kom hjem, begynte å tenke, og fant ut at jeg må jo dokumentere de! Iallefall for egen kontroll, so here we go!

Nr. 1... Denne fra dsa har jeg holdt på med i ett år. Har en fra før som er i blått som jeg har brukt ganske mye. Denne går det litt tregt med for å si det mildt... Har kommet ca. 30 cm. på skjørtet.

P9210117

Nr. 2... Kjole fra garnstudio. Er ferdig med skjørtet og har bare igjen å plukke opp og strikke overdelen.
P9210116

Nr. 3... Rowankjolen min!!! Nesten ferdig en gang, i størrelse megatelt! Prøver igjen, og har strikket hele 3 cm...

P9210118

Nr. 4... Phildarkjolen har jeg startet en along på, men er fryktelig usikker på om alaskagarnet blir fint. Virker litt tykt og tungt. Har strikket en og en halv arm.
P9210122

Nr. 5.... En ptkjole med masse mønster. Har kommet et lite stykke opp, og denne prioriteres sammen med neste godbit.
P9210119

Nr. 6..... Er en drømmekjole fra rauma. Vidunderlig vakker i hvitt, men fy så upraktisk. har derfor valgt to ulike syrinfarger.
P9210120

Nr. 7... Litt usikker på om denne teller med, men den er jo påtenkt om ikke påbegynt. Garnet og oppskriften ligger der, og wrap dress blir nok en realitet den også.
P9210115
Og dett var dett, bare sju stykker! Og jeg som har sagt at jeg holder på med 8.... Beklager så mye, men det er meeer enn nok med sju.

Ha en flott uke allesammen, plutselig tilbake.