Forrige innlegg viste tydelig at undertegnede har tatt seg vann over hodet. 7 kjoler er mye, og når man er 183 cm., blir det enda mer. Tittet over prosjektene, og bestemte meg for å skrinlegge phildarkjolen. Har vært litt skeptisk i forhold til garnvalg, så beslutningen var ikke så traumatisk at ikke et par glass rødvin og en god vannpipe med Ronnypøbel i kveld vil lege all dårlig samvittighet.

Forrige helg var jeg på landssamling for unge brystkreftopererte, og forventet masse inspirasjon når det gjelder livsglede, og det å leve med å ha hatt kreft. Angsten ligger der bestandig, så da er det godt å snakke med jenter som er i samme situasjon. Alt dette fikk jeg, men jammen fikk jeg ikke mer på kjøpet. To av jentene jeg satt i styret med, hadde verdens vakreste kåpejakkesaker, hjemmestrikkede! De var ikke helt like, men begge var i pt-design. Personlig syns jeg det er litt ufint å bare møte opp på den måten, uten å tenke på konsekvensene for andre.

Har ikke fått kåpene ut av hodet, og jammen hadde jeg ikke oppskriften til den ene hjemme. Ups... Det jeg nå har gjort, er å samle sammen alaskagarnet fra kjolen og noe garn til prosjekter som aldri blir noe av, og skal bytte det mot garn til kåpen. Da er det lissom lov på en måte... Eller... Jaja, arbeidsbyrden ble ikke mindre, men kåpa blir god å ha når jeg reiser til Tallinn/Talinn/Tallin med jobben 16. oktober. Heiing etterspørres. Se her, skjønner dere eller? Kommer til å strikke den i en lysebrunbeigeaktig farge.
P9250115

Har strikket bittelitt siden sist, jobben har tatt en del tid og energi. Raumakjolen blir fiiin, og jeg har begynt fellingene på skjørtet. Veldig motiverende. Fargene er ikke så lillarosaaktige som på bilder, men litt mer "gammeldagse" om dere skjønner hva jeg mener med det da.
P9250116

Helgen blir strikkingens og rødvinens teg, god helg til alle som er innom.