Jepsi pepsi, kjolen er ferdig. Strikket stort sett etter oppskriften og str. 40, men gjorde den ca. 8 cm. lenger. Lengden er sånn at den fint kan brukes til olabukse, men også med tights, leggiser og støvletter. Fargen gjengis ikke helt, den er dypere i virkeligheten. Fredrik er griseflink fotograf med svineinfluensa. Takk for det. Happy!

PB020146

PB020147

Garn: Finull fra rauma
Pinne: 2,5 og 3 mm
Mengde garn: 610 gram
Str.: 40, med 8 cm. ekstra på bolden og 5 på ermene
Tid brukt: Ca. en måned, men har strikket bla. kåpa i mellomtiden
Note to self: Ikke bruke hvit bh under...

 

Da er det på tide å begynne å strikke julegaver, og dermed blir det ikke mye bloggings her inne. De fleste av gavemottagerne vandrer litt rundt her inne, og jeg vil jo ikke at de skal vite hva de får. Noen drypp kommer nok allikevel. Jeg er med på hemmelig u-venn på hobbyboden, som går ut på å sende det verste garnet vi har til en av de andre påmeldte. Jeg ventet og ventet men fikk aldri noe. Det viste seg at ei av jentene hadde fått to pakker, og var så "snill" å videresende den ene til meg. Helt forferdelige greier! Det er meningen at vi skal lage noe ut av det, men garnet må modnes litt før jeg orker å ta i det. Hanna på 12 syns det røde var kjempefint, så hun overtar nok det. Hun skal nemlig "lage ting" av det... Glemte jo å takke min hemmelige u-venn, men skjønner ikke helt hvem det er... Tusen takk!

PB020152