En deilig sommerdag satt vi på verandaen til våre gooode venner Karin og Robert på Kampen i Oslo. Vi begynte så smått å se bunnen på rødvinsflaske nr. ett-eller-annet, og begynte som vanlig å prate om reiser. Etter kun kort tid var billetter og leilighet bestilt, og vi kunne begynne å glede oss til Prahatur i begynnelsen av november. Jeg lar bildene stort sett tale for seg.

Her har jeg klart å fange alle 4 i ett bilde!
PB070168

PB070176

Robert tar livet av en allerede død gås på Cartoush. En fantastisk koselig restaurant i Jødekvartalet. Kun opplyst med stearinlys.
PB070195
PB070203

Hot wine på den store plassen i Gamlebyen.
PB060148

Spis så mye du vil for nesten ingenting. Jatakk! Fantastisk sted i Gamlebyen, Ambiente. Disse spydene bare fortsatte å komme til bordet vårt, masse deilig kjøtt. Ronnypøbel følger forventningsfullt med.
PB080227

To veldig gode venninner!
PB080225

For de av dere som lurer på om vi gjorde annet å spise og drikke, så gjorde vi det altså. Men for meg så er det viktigste med å reise, å vandre gatelangs uten mål og mening, og bare titte på mennskene og byen. Innimellom detter man innom en pub eller en kafe, og koser seg med lokale spesialiteter. Enkelte ganger så ofte at en helt ordinær kelner ender opp som en fyrrig italiener... (intern). Vi gikk på Karlsbroen og så flotte bygninger, men det som sitter igjen etter denne turen, er hvor utrolig gøy vi hadde det hele tiden. Fant kun en garnbutikk og den var stengt. Trøsteshoppet støvletter istedenfor...

Tusen takk for en flott tur Karin og Robert. Håper det ikke blir lenge til neste gang. Veldig glad i dere begge to.