På Hobbyboden har jeg meldt på julekalendervenn 2009. Det går ut på at jeg sender avgårde en julekalender til en person, og denne personen sender en til meg. Min venn er Arielle, og så langt har hun "naila" det, som Peter Peters sier. Her er skattene som har dukket opp så langt, og her er alle pakkene samlet i et trau fra besteforeldrene mine sin gård i Namdalseid.
PC040200

1. desember fikk jeg et tilbehørshefte fra Dale.

PC070222

2, 3 og 4 desember fikk jeg to lys og en pakke servietter. Denne grønnfargen er sommerfavorittfargen min, så alt dette legges i skapet til solen varmer igjen.
PC070220

5. desember fikk jeg et deilig nøste med easy, i en farge jeg sjelde bruker men som er kjempefin! En ting som er bra med en sånn kalender, er at man får ting man ikke visste man likte!!!

PC070002

6. desember fikk jeg dette målebåndet. Superbra! Har et par, men finner de aldri når jeg trenger dem.
PC070221

Og i dag, 7. desember, fikk jeg oppskrift på lue og russersokker. Har tittet på de sokkene mange ganger, og syns de er superfine! Gjett hva som blir mitt romjulsprosjekt?
PC070219
Tusen takk så langt Arielle. Tydelig at du har lest ønskelista mi og tittet litt i bloggen for å se hva jeg liker. Det liker jeg godt. Takk for det.

Pyntingen til jul har såvidt startet, men jeg liker ikke altfor mye greier. Vi har en relativt liten leilighet som lett blir overfylt. Holder meg til noen få litt større ting. Her er adventstaken min, som består av et flott brett jeg har fått laget et speil til. Med kubbelys og litt enkel pynt, ble det fint synes jeg.
PC040199