Hektiske dager i Solsvikheimen. Har to uker ferie, og har klart å fullbooke hele perioden. Jaja, det er bare hyggelige ting da. I kveld skal Ronnypøbel og jeg møte Karin og Robert på Vann og brød og bare kose oss. I morgen har Oslo fengsel julebord og fredag kveld skal en av kollegaene på avdelingen min ha julebord hjemme. I helgen er det julemarked på Bygdøy, og dit må jeg selvsagt og ta en titt. Til uka er det både konsert, kaffedrikking med venninner og julemiddag hos snille mamman og pappan min.

Det blir allikevel tid til strikking, og akkurat nå holder jeg på med noe skikkelig komplisert som skal bli julegave. Blogges senere. Par nr. 27 derimot, kunne jeg strikket i søvne. Nok et par blueberry wafflesokker som skal bli julegave til en fyr som ikke frekventerer bloggen min. Trur eg... De er strikket i 7 veljesa brøder... Tror det er navnet på garnet. Fikk det av en svensk strikkevenninne. Det gikk med akkurat 150 gram, strikket kjapt på slutten for å være sikker på at det skulle holde.

PC090002

I går var det 8. desember, og nok en pakke ble avslørt. Fikk easynøste nr. 2, og det er helt genialt. Har så mange single nøster, så jeg ble veldig glad for at Arielle hadde pakket inn flere til meg.
PC070002

I dag, 9. desember var det en bitteliten pakke, og inni den lå tre stoffmerker. To har teksten "laget av mamma", og en "laget av tante". Kjempefine! Så var det bare å lure ungene til å synes at det mamma lager er kult. Neida, noen av luene jeg produserer forsvinner kjapt.
PC090001
Tusen takk Arielle. Gleder meg til i morgen og overimorgen og overioverimorgen og.....

Fikk lyst til å vise dere julestjerna jeg har i det ene stuevinduet. Liker den kjempegodt! Når det er mørket, skinner konturene så fint. Liker det enkelt jeg. Varmelampa ute brukes forresten fremdeles...
PC090003

Patetiske? Jaja, lever godt med det.
PA090117

Ha en fortsatt fin førjulstid.