Hadde skikkelig trøbbel med å komme videre på kjolen min i går, og la inn en tråd med bønn om oppmuntring på Hobbyboden. Mange damer sparket meg bak, og motiverte meg. At nakke og skulder krangler, hjelper ikke akkurat, men ibux er min religion om dagen. Ble faktisk ferdig med å strikke frem og tilbake, og dermed var det trådfesting...
P1030002

Brukte to timer og ti minutter... Kjeeedeeeliiig...
P1030001

Jeg prøvde kjolen mens den enda var på pinnene, og syntes den var altfor liten. Da jeg tok den på etter å ha festet tråder og strikket halsen, var det ikke så ille. Trodde den skulle være skikkelig stram over brystet, men der passet den perfekt. Noen kilo av nå så passer den. Litt kort, men det er jo alt jeg strikker da. På bildet er den ikke presset, så den blir nok noe jevnere, men fiiin er den. Jeg har startet på ermene, og det kommer til å gå kjapt. Trur eg...
P1040003