Plønsjen fortsetter den, og jeg strikker sokker innimellom alt det andre. Litt usikker på om jeg kommer til å fullføre, men uansett er det jo bra å ha strikket så mange par på et år. Har tross aldri strikket sokker før.

P2090018
Her er et par Thujasokker som Fredrik skal ha med seg til New York. De er strikket i perfect i størrelse ca. 43. (Oppskriften er gratis og ligger på ravelry. Klikk på sokkenavnet så kommer du dit).

P1260014
Par nr. 30 er Cookie's Angee. Elsker sokkene hennes, men har så langt bare strikket de litt enklere. Må nok prøve meg på de mer kompliserte snart, de er jo bare så utrolig lekre. De er strikket i opal og er gitt i bursdagsgave til svigerinne Tove. Legg merke til at de matcher gardinene.

Nå er det bare et par greier som skal gjøres ferdig, så har jeg lovet Hannamin et par knestrømper i regal. Må ha laaange pauser etter hvert par.