Det går litt tregt med bloggingen om dagen, og da er det skippertak som gjelder. Blir skikkelig gøy å legge alt inn på ravleriet... NOT!

Startet på Tine Solheims puffeflettevest for noen uker siden, og har hatt den som sånn innimellomstrikk lissom. Grunnen er at jeg egentlig var skikkelig misfornøyd med fargevalget. Rødfargen er lekker, men jeg tror ikke jeg ville brukt den noe særlig. Tok den med på jobb for å hekle kantene, og da venninnekollegaen min Linda, fikk se den, prøvde hun den. For å si det sånn, hun kledde den tusen ganger bedre enn meg, med samband, alarm og nøkler under kjolen! Dermed var saken biff, Linda fikk seg ny kjole.Passet bra da, hun har jo bursdag. Vanskelig å ta fine bilder av den, men hun lovte å sende meg bilde når hun har den på.
P2190030
Blir et ute- og et innebilde. Ikke at det spiller noen rolle, det synes ikke hvor fin den er.
P2190032
Den er strikket i Sandens' alpakka, og det er egentlig litt merkelig at det er det garnet som er valgt. Er redd den kommer til å sige skikkelig etterhvert, men Linda får bruke den til den ikke passer lenger. Oppskriften er fra Tine Solheims bok, Maskepi.

Det varmer virkelig et morshjerte når Fredrik på 15 kommer og lurer på om jeg kan strikke mariushette jakke til han. Når han i tillegg sier at han har lyst til å bruke den i vinterferien når han skal til New York, er det bare å hive seg rundt. Råstrikket den på en drøy uke, og den ble utrolig tøff!
P2110022

Nærbilde av mønsteret. Har alltid likt mariusen best av alle de klassiske genserne.
P2110024

Fredrik prøver å være bad-boy, og får det ganske bra til.
P2110023

I skrivende stund er tante Tove, Fredrik og Marius på vei fra Amsterdam til New York. Heldige gutten min.

Ha en flott vinterferie allesammen.