Hanna Mathilde går i 7. klasse, og siste året på barneskolen ble markert med nyttårsball i januar. Rart å tenke på at dette er veslejenta mi, ble plutselig veldig voksen med vakker kjole og litt sminke. Sukk...
P1160002
Bare skjønn spør du meg, helt objektivt selvsagt.

P1160003
Litt forventningsfull...

P1160005
En av Hannas bestevenninner har en søster som er frisør. Hun var så grei å fikse håret til Hanna.

P1160009
Hanna "poser" som i Top Model. Understreker at dette bare er tøys altså!

P1160010
Vegard var Hannas kavaler på ballet, de har vært kjempegode venner siden første klasse. Syns det er så utrolig flott når gutta tar på seg dress, de blir så voksne.Legg merke til at Vegards slips matcher Hannas kjole, og at hun fikk brystbukett.

Det var en lykkelig Hanna som kom hjem rett etter midnatt. De hadde danset og kost seg og ville slettes ikke hjem!