En stund siden jeg har blogget, går lissom litt i rykk og napp det her. Men strikke, ja det gjør jeg altså! Holder på med altfor mye, men prioriterte denne ponchoen da jeg oppdaget den. Myk, varm, deilig og veldig lett! Og ja, jeg er like fornøyd med den som det ser ut at jeg er.

Hurra!
P3070266

Kjæresten min er fotograf, klart jeg smiler da. På ALLE bildene faktisk :)
P3070267
P3070268
P3070269
Oppskrift: Rauma sitt Punohefte
Garn: 750 gram puno
Str.: Onesize
Tid brukt: Ca. 1 uke

I oppskriften står det at for- og bakstykket skal strikkes likt, noe jeg syns var merkelig. På bildene i heftet, ser det nemlig ikke sånn ut. Valgte å ha vrangbordsaken bare på forstykket, og er veldig fornøyd med det. Hadde lyst på lue i samme stil, og har for første gang i mitt liv "designet" noe selv. Elsker morsomme luer, og syns det var litt spesielt med "tentaklene". Vrangborden matcher ponchoen, og resten ble til litt etterhvert. Dersom noen har lyst på oppskrift, er det bare å gi et lite pip.
P3070265
P3070273

Er i Mariusmodus om dagen, og her er en pc-bag jeg strikket og tovet. Da Fredrik fikk se den, ville han selvsagt ha den, da den matcher jakka hans. Kan jo ikke si nei da... Mangler bare å sy i glidelås, og det blir nok gjort kjapt, da det er det morsomste jeg vet. NOT!
P3070270
P3070272

Og her er beviset på en bereist gutt med jakka si. Fredrik og Marius på Times Square i New York City.
Fiiine gutter!
P2210020