Strikker litt sokker innimellom, og syns det er superkjedelig. Ble litt glad i dag da. Sjekket ravleriet og plønsjtråden på hobbyboden, og fant ut at jeg har to par sokker jeg har påstått er nr. 29! Det betyr at nr. 29 egentlig er 30, 30 er 31, og disse strømpene er dermed par nr. 32. KUN 20 par igjen...

Hanna ønsket seg litt lange sokker til leirskolen hun dro på i dag, og da ble det hurtigstrikk på mamma. De ble superfine! Strikket regia, og heldigvis har jeg ett nøste til, for sånne vil jeg ha også! Takk til snille mamman min som kjøpte nøstene til meg da de var på hyttetur ved Lillehammer.

P3140272
Både Hanna og jeg er litt allergiske mot symmetri, og fikk småpanikk da sokkene tilsynelatende ble like. Heldigvis er det en liten forskyvning ned mot tåa som gjør at det er mer oransje på den ene. Puh...

CIMG0075
CIMG0076

Glad for nye sokker.
CIMG0077

Har strikket mer til "barna" mine. Her er en genser jeg lagde til Adrian. Den ble ferdig før helgen, men han "bor" hos kjæresten sin og har ikke prøvd den enda. Bilde med innmat kommer.
P3150275

En liten detalj han får tåle, selv om han snart er 18...
P3150277
Genseren er strikket i eskimo, og oppskriften finner du her.

Meldte meg på kreftluealongen for en evighet siden, og plutselig er vi der hvor luene skal sendes avgårde. Jeg hadde ikke begynt, og måtte bare svinge meg rundt. Strikket denne lua jeg fant oppskrift på hos Turvid. Strikket i duett fra sandnes, og den ble myk og deilig. Vet at den er hullete, men brukte sånne luer da jeg var barhodet og brydde meg ikke om at huden syntes gjennom. Syns baggy luer er finest jeg... Figuren er en omsorgsfigur fra kreftforeningen. Den fikk jeg etter å ha sittet i styret for kontaktgruppen for unge brystkreftopererte i to år.
P3150274

Og til slutt; irenesol får en bekreftelse på at barneoppdragelsen har fungert på Hanna. Sekken hun skulle ha med seg på bussturen til leirskolen sto ferdig pakket ved trappa i stua da jeg la meg i går kveld. Tror dere dette synes varmet et mammahjerte?
P3150272