I går hadde jeg en opplevelse jeg håper jeg aldri må gjennom igjen! Hadde strikket ferdig kreftluer og pannebånd og Bella mittens, og skulle finne frem prosjekt til å ta med på SnB. Men hva skjedde? Ingenting! Det var ikke en ting i hele vide verden jeg hadde lyst til å strikke! Jeg ville strikke altså, men klarte ikke finne ut hva!

Gikk gjennom alt av løse oppskrifter, hefter, bøker, ravlerihurra og mere til, uten at det løsnet. Tittet litt i garnet mitt, og fant to nøster felted tweed fra Rowan. Da jeg koste litt med det, datt plutselig bildet av ei flott lue fra boka "Boutique Knits" ned i hodet mitt. Fant frem boka og pinner og pakket ned. Kjempemorsom strikk, iallefall når det 52 cm. lange båndet rundt hodet var ferdig... Ble veldig søt, og det blir nok flere av denne.
P3190011
P3190009

La også opp til et par russelester i Peer Gynt, men det ble litt vel komplisert sammen med over 20 skravlete damer og et par glass vin... Gjøres vel ferdig i løpet av helgens tre nattevakter.

Før krisa slo inn, strikket jeg et par Bella mittens til en god venninne og kollega som forrige uke tok til fornuften. Hun sluttet hos oss for noen måneder siden for å prøve noe annet, men skjønte fort hvor "hjem" er. Er sååå glad for at hun er tilbake. Vottene er strikket i topp til tå.
P3190005

Til opplysning for bekymrede strikkevenninner: Strikketørken var over på ca. 3 timer, og jeg er tilbake!

Ha en flott helg allesammen.