Traumet fra forrige post har heldigvis ikke vist seg noe mer, og jeg har gått fra det ene prosjektet til det andre og bare kost meg med strikkingen. I adventskalenderen fikk jeg en kjempefin oppskrift på russelester, samt peer gyntgarn fra Arielle. Har prøvd å strikke sokker med mønster i flere tråder kun en gang tidligere, og det gikk skikkelig dårlig. Denne gangen gikk det veldig bra, og i løpet av halvannen nattevakt, var disse ferdig. Par nr. 33 i plønsjen. P3260021 P3260015 P3260016 ' De er som tidligere nevnt strikket i peer gynt fra sandnes, det gikk med litt over ett nøste svart, og litt over to med rødt.

Når jeg først var i gang, var det like greit å strikke nok et par i mønster. Tone M har strikket et par senjalester som er superfine! Måtte selvsagt herme, og mine ble også fine, men ikke like fine da.... Tone strikket i dobbel wollmeise, som ga et veldig tydelig inntrykk, mens mine er strikket i et ullgarn fra husfliden på Selbu (gave fra nevnte Tone>3), og ser røffere ut. Syns de ble utrolig fine! Par nr. 34 er dermed ferdig. P3260014 P3260013

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Har vært i voldsomt sokkestrikkemodus den siste uken, og her er det foreløpig siste paret. Onsdag skulle jeg på ATV-kurs på fengselsskolen i Oslo, og ble plukket av kollega-Ketil. Genialt å slippe å kjøre selv, det betyr strikketid. Hadde ne del rester i perfect, og la opp i bilen. Strikket i pauser og litt på kvelden, samt neste dag, og vips! Lange, deilige, varme, litt for store men herlige strømper. De er like, og det er jo egentlig et problem da jeg ikke liker symmetri. Men så er de faktisk ikke det allikevel... Den rosa stripen består av 4 omganger på den ene sokken, og 5 på den andre, grunnet litt lite garn. Flotte greier! And that completes the 35th pair in the plønsj! P3260005 P3260002 P3260003

Det er palmesøndag i dag, og vi skal til Kråkerøen i Fredrikstad og spise middag hos mamma og pappa i dag. Må jo ha med litt, og da er det jo litt kosleig med en gul oppvaskklut. Strikket den i går kveld etter å ha søkt litt rundt etter oppskrift på div. forum. Falt for Maria sin, og her er resultatet. Oppskriften finner du her. P3280029 Mamma leser bloggen min, men regner med at hun kokkelerer for mye i dag til å komme på besøk. Lillebroren min med kone og barn kommer også. Jeg har alltid vært misunnelig på de som har hatt søstre eller svigerinner som er strikkegale, og nå har jeg en sånn! Åse strikker masse fint, og det er så gøy å være sammen med henne. Tilogmed mamma har tatt litt av, så nå blir det strikketreff med familien, koselig.

Ønsker dere alle en god påske, uansett om dere er på ferie. hjemme eller skal jobbe. Undertegnede tilhører sistnevnte kategori, og prøver å holde fokus på røddager og lønna i mai.