Det kan jo feks. komme av at det i år ble hele tre fridager på rad, og at to av de dagene var jeg syk. Da jeg endelig ble bra igjen, var det Ronnypøbel sin tur, så her i huset ble ikke noe som planlagt. Det skulle males trapp, drikkes vin, gjøres ting sammen og spises deilig mat. Ja, god mat ble det, for uansett hvor elendig man føler seg og IKKE smaker maten, så  må man lissom ha skikkelig mat i påsken.

Men strikking orker man jo alltids, og her er det jeg har produsert i "ferien" min.

Etter restegarnsokkene mine i forrige innlegg, ble det selvsagt enda mer restegarn, og da strikker man barnesokker. Kan tenke meg at disse er ca. str. 25. Strikket i perfect.
P4030004
Dette er par nr. 36 i plønsjen.
P4030005

Og par nr. 37. Ikke verst :)
P4030006
P4030007

Ble tipset om en utrolig kul barnecap inne på Hobbyboden. Har ingen guttebaby å gi den til, men det er visst en som er på vei, så den går i gaveboksen så lenge. Skal strikke i rosa også, og "tøffe" den opp med knapper og diverse stæsj. Strikket i cascade 220, og jeg brukte 1 time på en i str. baby. Morsom strikk. Oppskriften finner du her. (Ravleriet)
P4030002
P4030003

Babytøy er morsomt og kjapt å strikke, og jeg fikk så lyst til å strikke en kjole til ei lita jente. Valget falt på Uglekjolen, designet av Else Schjellerup. Den er utrolig vakker, veldig enkel men allikevel fin effekt med uglene.
P4040010
Strikket i siena fra Rowan, deilig, myk bomull. Str. 12-18 mndr.P4040011
P4040008
Nærbilde av uglene. Hadde egentlig tenkt å bare gi en av dem øyne, men det ble desidert finest på alle.
P4040009
En liten detalj; alle små piker er divaer! Elsker knappene til Snella og Petronella.
P4040016

Da er det på tide å fjerne alle kyllinger og alt som er tilnærmet lik gult. Jobben kaller i morgen, og jeg prøver å være positiv og fokusere på lønna i mai. Dere andre, ha en fortsatt fin ferie.