Etter å ha blitt inspirert av utallige sjokoladeluer på hobbyboden, fant jeg ut at jeg måtte ha en selv. Etter mye om og men og hjelp på nevnte forum OG på sms fra strikkevenner, ble dette resultatet. Jeg startet på ettermiddagen og ble ferdig samme kveld, fordi jeg MÅTTE ha den neste dag i Tryvann. Vel, oppmerksomhet fikk jeg, men jeg tror ikke det var fordi den er så fin. Og værsåsnill å ikke fornærm meg ved å kommentere at den er "kjempefin". Kan godta "spesiell" og "personlig", litt selvinnsikt har jeg tross alt.
P4100006
Fnis...
P4100005

Min tidligere nevnte kollega som fikk bellavotter, fikk ikke ha de i fred. Da var det bare å produsere to par til, til datteren og hennes venninne. Blir jo veldig glad når jenter på 20 syns det jeg lager er fint. Her er de foreløpig siste bellas, denne gang i topp t' tå.
P4090001

Fredrik liker luer, men de han har er i ull og veldig varme. Da må mamma trå til med bomullsgarn, og denne var kjapp og grei å strikke i petunia. Fredrik er fornøyd.
P4150007
P4150009

Også var det plønsjen da... Er så lei sokker at jeg kunne spy, men de er jo så fiiine. Skulle seriøst ønske jeg syntes det var gøy, men det er sååå kjedelig! Jadaneidaså, her er par nr. 38, Lizzie, strikket i delight fra garnstudio.
P4150010
P4150012

Ha en flott torsdagskveld allesammen, og husk "Torsdag kveld fra Nydalen". Takk for det!