For ca. 1 år siden, fikk jeg et ørlite drypp og meldte meg på sokkeplønsjen på ravleriet. Poenget var å strikke 52 par sokker på ett år, og for en sokkestrikkehater som meg virket det uoverkommelig. Meldte meg allikevel på og tenkte at dette vil gjøre at jeg etterhvert kommer til å elske å strikke sokker... Men den gang ei, like ille hver gang jeg er ferdig med en sokk og må strikke en til. Det positive er at jeg har fått mange flotte sokker da, og de fleste er gitt bort i gaver til takknemlige mottagere.

Vel. det nærmer seg slutten, og her er det jeg har holdt på med i mai.

Par nr. 39 er babysokker i wollmeise. Flere av babysokkene som vises ser ulike ut i størrelsen, men de er ikke det altså.
P5200176

Par nr. 40 er "Sock's for Mary Janes", strikket i sisu fra sandnes.
P5200174

Og her er nr. 41, strikket i merino extra fine fra Drops. Mønsteret finner du her.
P5200172

Par nr. 42 er strikket etter hode i Mor Aase raggegarn.
P5200173

Nr. 43 er litt hysterisk morsomme syns jeg, selv om historien bak originalen er fryktelig tragisk. Hadde noe orange perfect liggende, og måtte selvsagt strikke Orderudsokken...
P5200177

ToneM's skeive sokker er par nr. 44, strikket i et deilig vikinggarn. De er like lange altså...
P5200158
P5200157

Tidligere omtalte ToneM, søstra mi fra Stjørdal'n, sendte meg håndfarget orange perfect, og da bare måtte jeg strikke kerttusokker av det. Heldige meg som egentlig er søsterløs... Nr. 45!
P5200167

Nr. 46 er Diverged. Mønsteret er rålekkert, men kommer desverre ikke frem i dette garnet, som er fortissima Mexico.
P5200161

Nr. 47 er samme mønster som over, og strikket i wollmeise. Det er mitt første ordentlige sokkepar i wollmeise, og de ble utrolig faste og fine.
P5200164
P5200163

Nr. 48 er deilige kosesokker i eskimo. Mønsteret er her.
P5200160
P5200159
Hanna sugde tak i disse med en gang hun så dem, akkurat som mamman sin så elsker hun tykke kosesokker. Neste par gikk samme vei...

Og det er par nr. 49, også strikket i eskimo. Mønsteret fant jeg på selv, ikke at ingen har strikket det før, men det kom fra eget hode etterhvert som jeg strikket.
P4210003
P4210002

Nærmer seg slutten nå, og jeg har bestemt meg for å avslutte med stil. Syns disse er vakre, valentinsokkene fra Drops. Desverre er oppskriften fjernet fra sidene deres. De er strikket i merino extra fine, og er kose-seg-i-sofaen-sokker,
P5200165
P5200166

Disse er så herlige at jeg NESTEN fikk tårer i øynene da de var ferdige. Det som gjør det ekstra gøy, er at det er strikkevenninnen min, Erica, som har designet dem. Kjempemorsomme å strikke, nesten så jeg strikker et par til, må bare vente litt... De er strikket i sisu, og oppskriften på Selbu Death finner du her. (Når jeg gikk inn på bloggen hennes for å linke, så jeg at hun har designet nok et par knestrømper, og de er rålekre! Løp inn og se)!
Her er par nr. 51:
P5200156
P5200155P5200153
Må innrømme at jeg er motbydelig stolt av disse, og at det er de kuleste sokkene/strømpene jeg noengang har strikket!

Jadaneidaså, det var det for nå. Holder på med par nr. 52, og blir ferdig i løpet av et par kvelder. Har også strikket et sjal og en del kluter, men de blogges senere. Nå er det fokus på plønsjen. Er sykemeldt ut uka pga. dusteryggen min, så da blir det en del strikketid :)

Vi snakkes allesammen. Dersom det er noen som fremdeles gidder å lese bloggen min da, skal skjerpe meg og blogge litt oftere. Ha det bra!