For se her, se så utrolig stilig den er! Lagde den i løpet av en drøy nattevakttime og kommer til å lage flere. Morsomme å gi som gave sammen med en bok, og restegarnet kan brukes til noe "fornuftig". Lar bildene tale for seg :)
P5270006
P5270002
P5270003

Jammen ble jeg feridg med par nr. 52 noen dager før fristen går ut. Knestrømpene er kjempefine, og jeg håper Merethe som skal få dem, blir fornøyd. De er strikket med fabel på pinne nr. 2,5, og oppskriften finner du her.
P5270007
P5270008
P5270010
Og som en kommentar til en av kommentarene i det forrige innlegget: Ja, lavkarbo funker, men nei, ikke så godt! Dette er ikke mine legger, men Hannas på 13...

På en måte havnet jeg vel egentlig på 53 par, men litt usikker på om disse godkjennes. Fy for et pirk!
P5270014
Jada, det er to av dem :)
P5270011

Har også strikket noen kluter innimellom alle sokkene denne måneden. Som vanlig er det kluten til Maria jeg har strikket, som er verdens beste! Holder på med flerei  herlige sommerfarger. Garnet er petunia.
P5270005

Og nå da... Deilig følelse å ikke ha sokkestrikking hengende over meg. De neste prosjektene blir store plagg, det er sååå mye morsommere å strikke, og man trenger ikke strikke to av hver! Denne jakken fra Birgirsdottir starter jeg på i dag, og denne kjolen kommer jeg til å strikke på innimellom.

Solen skinner, jeg skal strikke BARE morsomme ting fremover og livet er i grunn ganske greit. Hadde bare den helv.... ryggen funket...

Vi snakkes allesammen :)