Aaahhh, livet er herlig. Sokkeoppskriftene og sokkegarnet er pakket bort for en goood stund, og kjoler og jakker og gensere er delvis på pinnene, delvis i prosjektkø. Har strikket en jakke fra Birgirsdottir som jeg lenge har ønsket meg. jakka ble passe og fin, men hadde skikkelig trøbbel med å få tak i toveis glidelås. Ei strikkevenninne fra Trønderriket, Synnøve, var en engel og sendte en til meg Tuuusen takk Synnøve! Nå er jeg skikkelig elendig på å sy i glidelås, så den ble en smule skjev... Må ta opp og gjøre det omigjen, men legger ut bilde nå, for det kan ta tid å fikse det. Høsten er enda laaangt unna. Flere bilder kommer senere.
P6020004

Ellers har jeg begynt på Still Light Tunika (ravelrylink), som jeg strikker sammen med maaange jenter på uformelt. Utrolig gøy å være flere om en sånn sak som tar litt tid. Oppmuntringer og heiarop mottas med høye kneløft! Har kommet et stykke på vei, og nå er det omtrent bare rundt og rundt og rundt i en hel evighet med glattstrikk. Jadaneidaså, fin bør den bli!
P6040006

Og se her, det siste paret i plønsjen "in action"! Merethe ble kjempeglad for dem, sjekk det herlige smilet! Ikke rart man blir glad når man er i nærheten av denne damen. Takk for at jeg får bruke bildet Merethe.
28090_400550506603_531931603_4745799_2177240_s[1]

Hadde et ublidt møte med trappa i dag morges... Trodde jeg var helt nede, men så feil kan man ta. Ryggen gikk igjen i lås, og det resulterte i nok en ukes sykemelding. Jaja, får strikket en del da...

Ønsker dere alle en riktig god helg.