I juni kommer merkedagene på løpende bånd. Først ut var Fredrik, som ble 16 år den 5., deretter var det undertegnede og Ronnypøbel som den 12. kunne markere 17 års bryllupsdag, noe som ikke er dårlig i våre dager. Den 13. juni ble Adrian 18 år, og det føles utrolig rart å være mamman til en 18åring. Egentlig går det ikke opp rent matematisk, da jeg er 17 i hue, men sånt teller visst ikke... Dagene til gutta ble feiret på mamma og pappas hytte i Pig Valley (Svinndal), og det ble grillings og Adrians første (offisielle) øl ;)

Gratulerer med dagene deres gutter, fy søren så stolt jeg er av dere. Det eneste jeg har å utsette, er at det er klin umulig å få et skikkelig bilde av dere sammen... Jadaneidaså, kunne vel hatt mer trøbbel med tre tenåringer i huset.

P6130035

Ronnypøbel var sjef for ventepølsene på reservegrillen. Det fine med ventepølser er at de ikke tar plass i magen før den ordentlige maten kommer.
P6130036

Har strikket litt i det siste også. Multnomahsjalet har vært ferdig en halv evighet, men har ventet på blokking. Det er strikket i zauberball og er en gave til Hannas lærerinne gjennom 7 år.
P6150061
P6150062

Har også strikket et brandywinesjal, og jeg da, som ikke liker å strikke sjal. Har vel egentlig funnet ut at det ikke er så gæernt... Dette er strikket i wollmeise på pinne 4,5, og jeg beholder det selv. Syns det ble superfint!
P6150059
P6150060

I et tidligere innlegg skrev jeg om Still light-tunikaen jeg holder på med. Ble ferdig, men jammen ble den ikke litt liten over mine svært så fødevennlige hofter. Jadaneidaså, kjolen er så fin at jeg bare MÅ ha den, så da var det ikke annet å gjøre enn å rekke opp  og starte nesten på nytt igjen. I mellomtiden måtte jeg ha et kjapt og enkelt prosjekt, og det ble Through the woods. Strikket i alaska på pinne nr. 6, tok det en dag. Morsom strikk, genial som julegave! Hanna følte seg teit da hun poserte i den. Skjønner ikke det på en vakker sommerdag...
P6150065

Syns det er litt tøft å bruke garnet på knappene på grovere ting.
P6150064

Hadde jeg ikke hatt strikkingen disse dager, hadde jeg blitt gal! Er sykemeldt pga. vond rygg, og kjeder vettet av meg. Eller det vil si, det hadde jeg gjort dersom jeg ikke hadde pinner og garn. Ønsker dere alle en fin uke, selv gleder jeg meg hysterisk til lørdag og prinsessebryllup. Er forresten bedt på prinsessefest til min gode vennekollega Kristin, og skal være Mææærta. Blir en noe alternativ Mærta, man tar jo det man har :))) Bilder kommer.