Jadaneidaså, den ble ferdig til slutt. Still light tunikaen er kjempefin, og vi er mange som har strikket den sammen på et par forum. Ble egentlig ferdig for tre uker siden, men den ble litt for liten. Og det var da jeg gjorde tabben; rekket opp helt til ermene, men hadde ikke behøvd å ta så mye. Bare til begynnelsen av lommene. Jaja, da har jeg iallefall blitt skikkelig god på glattsrikk!
P7050008
Sååå glad ble jeg da den var ferdig. (Ikke lett å ta bilde av sorte greier).

P7050006
Kjempekomfortabel når noen tar bilde av meg...

P7050005
Blir iallefall en til av denne, og da i en friskere farge. Egentlig morsom strikk, og passformen er kjempefin! Den er strikket i idenas babyull på pinne nr. 3. Fiiin.

Måtte ta et par pauser i kjolestrikkingen, og da jeg fikk iPhone av kjæresten min, måtte jo den ha et cover. Sånt kjøper man ikke må vite, neida, da dykker man ned i lageret og finner noe lurt.
P6290092
Syns den ble ganske søt jeg.

P6290095
En liten detalj. Strikket i en rest freestyle, oppskriften finner du her.

Hanna overtok min "gamle" mobil, og ville også ha et strikket cover. Hun liker ikke sånn "stæsj" som fletter og sånn, men dristet seg til en knallrosa knapp... Strikket i en bitteliten rest merino extra fine.
P6290096

Picklesjentene har en genial blogg med oppskrifter på alt fra strikking til muffins. De har nylig lansert en hipp hagejakke, og HALLELUJA! Hanna fant endelig en ting hun hadde lyst til at mamman hennes skulle strikke. Garn ble bestilt, og det måtte jo nøstes opp. Litt barnearbeid er vel greit sånn innimellom...
P6300100

Herlige farger! Skal strikke meg en jeg også, i tress-is-farger. Nam nam.
P6300101
Heldigvis fant vi nøstemaskinen etter å nøstet det første...