Jeg har fått en utfordring fra Pringeling, og den er som følger:

1: Skriv ned 6 positive ting om deg selv.

2: Legg ut et bilde av deg selv du er fornøyd med.

3: Utfordre 6 andre bloggere.

Hmmm... Ikke lett det her, er ikke vant til å tenke på mine positive greier, men jeg prøver, i ikke-prioritert-rekkefølge.

1:
-jeg er snill
-jeg er superflink til å strikke
-jeg er flink i jobben min
-jeg er en god venn/mor/"kone" hi hi hi, rart ord; kone...
-jeg er en god sjåfør

Puh, det var det.

2: Her er et bilde jeg liker godt. Pinneguri tok det av meg den gang Stitch n' bitch holdt til på Bagel & Juice i Vika. De beste bildene blir til når "offeret" ikke vet det blir tatt.

Latter

3: Sender utfordringen videre til følgende blggevenner, men blir IKKE veldig sur og fornærmet om den ikke følges opp altså.

*ToneM
*Synnøve
*Marihøna
*AnitaK
*Vibbedille

På et strikkeforum hvor jeg viste frem den fiiine tunikakjolesaken min, fikk jeg et meget betimelig spørsmål om hvilken knapp jeg har brukt i nakken. Knapper er gøy, og spesielt knappene til Snella og Petronella. "Diva"knappen er en favoritt, og jeg har tidligere brukt den på uglekjolen til lille Tiril. Heldigvis finnes det flere av den, og en sitter nå godt plassert i nakken på min Still Light. Skikkelig dårlig bilde, ett eller annet galt med innstillingene i hodet mitt  på kameraet mitt...
P7060004

Og vet dere hva? Noen ganger skjer det sånne fantastiske hell i uhell at jeg NESTEN lurer på om det finnes en der oppe som er glad i meg, men bare nesten altså... Var sammen med pøbelen og et vennepar i Oslo på lørdag, og vi skulle på fotballpøbb og se Tyskland banke Argentina i kvartfinalen i fotball-vm. Varmt og deilig var det, og jeg spankulerte elegant nedover gaten i mine skjønne sandaler med masse bling på. Plutselig kjente jeg noe som strøk meg over foten, og jeg var 110% overbevist om at det var en rotte og hylte til! Tittet ned, og der hang det og slang en reim fra sandalen min, den reima med bling på! Ånei, hva gjør man da? Jo, da etablerer man bord på pøbb, smiler pent til Pøbelen som mener jeg har MER enn nok sko, og overbeviser han kjapt og greit om at jeg ikke kan gå med ødelagt sandal. Og helt seriøst, det kunne jeg ikke altså.

Men her kommer det som er så fantastisk! 100 meter fra pøbben, lå min favorittbutikk Designforum, som bla fører Desigual, verdens vakreste klesmerke. Men det var jo ikke klær som var fokus nå nei... De har kjempefine sko der, med sånne med gummisåler ol., som jeg er så glad i. Lykken var med meg, og da jeg kom inn i butikken, sto de der! Et par RÅÅÅSA sko med passe hel, sånn snuppefeminine og skjønne, gode å gå i og de hadde kun ett par igjen, og gjett hva! De var i min størrelse!!! Og de passet perfekt!!! Og det aller, aller beste; de var til halv pris. Det var en mening med dette...

Og her er de, sammen med et nøste lorna's lace, kjøpt i New York av min kjære svigerinne og Fredrik da de var der. Nå må da flaksen være brukt opp, se fargene da!!!

P7050001
Og sandalene? Jo de leveres til skomaker i morgen, og kommer til å bli som nye igjen.