Hannas hippe hagejakke er ferdig, og den ble akkurat som hun ønsket seg. Ikke som jeg altså, for jeg trodde den skulle bli vid og litt mer "slarkete" på en positiv måte. Men Hanna liker smale jakker, og det viktigste er jo at hun er fornøyd. Jeg strikker nok enda strammere enn jeg trodde jeg gjorde, for dette er den samme størrelsen som den på bildet hos Picklesjentene, og jeg syns bla. mine striper ser mye smalere ut enn de på bildet. Må nok regne og telle litt før jeg strikker en til til meg selv. Men her er altså Hanna og hennes hippe hagejakke.

P7070001
Like glad som mamman sin når et nytt strikkeplagg ser dagens lys...

P7070002
Syns raglanfellingen ble veldig fin, og fargene er skjønne! Liker egentlig ikke den grønne, men den er superflott sammen med grått og blått.

P7070004
Fiiine Hanna min<3

P7070003
Hopp litt da Hanna, mer eller mindre vellykket forsøk på litt annerledes bilder... :)))

P7070005
Da var det slutt på den tålmodigheten...

Skulle tatt bilder i dagslys, men utålmodigheten slo til igjen... Apropos utålmodighet; da jeg hadde igjen å sy trådene, dampe den og sy i knappene, var Hanna skikkelig lei! Hun syns jeg brukte skikkelig lang tid da jeg sa jeg ville bruke ca. en halv time på det. Jeg prøvde å forklare at det faktisk er ganske kjapt å strikke en sånn jakke på tre dager, men det gikk ikke helt inn :)))

Startet på et sjal i går, etter at jakken var ferdig. Nå ligger det til blokking, så det var et kjapt og enkelt prosjekt. Blogger resultatet i morgen, nå skal jeg dykke ned i garnet mitt og finne neste prosjekt.

Ha det bra allesammen.