Her ser dere drømmeskoene mine med det samme nøstet som på bildet i i et tidligere innlegg, men nå er nøstet transformert til et vakkert sjal. Takk til min skjønne strikkevenninne Kaos for tips om å strikke dette. Nøstet var på kun 220 yards, og da blir det ikke svære greiene, men etter å ha blokket det "aggressively" som det sto, ble det kjempefint! Sjalet heter "198 yds. of heaven", og oppskriften finner du her. (Ravlerilink).
P7090001

Og forresten, det går superkjapt å strikke det. Brukte en lang kveld og en liten morgen på det. Veldig enkelt mønster.
P7090002

P7090003
Garnet er Lorna's lace, en blanding av bambus, silke og kashmir. Mmmmm.... sukkertøy for glade strikkejenter.

P7090004
Hadde et snev av strikketørke i går kveld og trengte noe enkelt å komme i gang med. La opp til et nytt et i regia handpainted, og det blir litt annerledes. Har bare noen få omganger igjen, og gleder meg til å se forskjellen. Lorna's lace er relativt fast og litt tykt, så jeg tror regiasjalet blir luftigere og større. Plutselig tilbake med bilder av det.

Og forresten, jeg er fersk som sjalstrikker, så kom med forslag til superlekre sjal!