Skulle strikke nok et 198 yds. sjal, og satte lystig i gang med et garn jeg ikke aner hva er. Ble ferdig, sjalet ble forferdelig og havnet i søpla, og jeg fant frem wollmeisen min. Fant et nyyydelig lilla nøste jeg bare VET snille mamman min vil like, og satte i gang IGJEN! Tenkte som så at mamman min er verdens beste og fortjener et ekstra stort sjal, og strikket 3,5 repetisjoner av mønsteret i stedetfor 2,5. La det i bløt i 20 minutter som man skal og blokket ivei.

Da jeg hadde satt i de firetusen nålene syns jeg det så ganske spesielt ut...
P7110007
Merkelig spiss og veldig rett mønster lissom... Ved å se på de forrige fant jeg ut at det er blokket opp-ned! Mulig den siste rep'en gjorde et eller annet, for jeg strikket ellers helt likt de andre. Erfarne sjalstrikkere ser at den øverste kanten egentlig er de spissene som skal gå nedover... Jaja, ikke-strikkere syns sikkert det er fint, og dersom jeg tuller det litt sånn tilfeldig rundt skuldrene blir det så bra så!

Nei, nå har jeg ikke tid til å blogge mer. Må jo strikke sjal til mamman min